Als assalariats i Pimes Campanya Desobediència Civil

Des de Desobediència Civil Catalunya promovem l’explicació de les raons i arguments a favor de la independència tenint en compte assalariats i pimes

Als assalariats i Pimes Campanya Desobediència Civil Catalunya

Als assalariats i Pimes Campanya Desobediència Civil Catalunya

Des de Desobediència Civil Catalunya, entenem que els assalariats i PIMES han viscut una situació excepcional els darrers temps; ajudes que no han arribat mai, SEPE pagant tard, càrrega impositiva sense possibilitat d’extensió i tants i tants despropòsits que fan que sigui impossible viure en un país que deixa enrere la seva gent. Compartim, doncs, material que s’hauria de fer arribar a l’entorn proper per explicar que podrem fer disposant d’una Estat independent en forma de República.

Campanya als assalariats i Pimes per la Desobediència Civil

Compartim un seguit de vídeos, octavetes i documents a compartir entre amics, família i companys de feina per fer arribar el missatge de perquè volem millorar el nostre dia a dia.

Les persones que defensem la independència de Catalunya portem 3 anys desconcertats amb la repressió, censura, judicialització de la política i restricció continuada dels nostres drets fonamentals. Aquest fet, comporta que oblidem els objectius pels quals volem viure en llibertat; poder disposar de les eines suficients per fer front a qualsevol situació del nostre entorn. Hem de seguir-nos explicant a totes les persones de Catalunya i per fer-ho, hem de tornar a posar les raons i arguments per la independència a l’agenda i dia a dia. No ens cansarem d’explicar, perquè tenim les raons per alliberar-nos.

Descarrega imatge a compartir Als assalariat i Pimes

Vídeo als assalariats i PIMES

Octaveta a Imprimir Assalariats i PIMES

Als-assalariats-i-PIMES-flyer-BW-Imprimir

Expliquem-nos per Catalunya.

Si vols ajudar, aportar idees, contribuir, contacta a desobedcivil (arroba) protonmail.ch