En el següent curs un treballarà la preparació i execució de les accions per a assegurar el repecte pels drets humans de la ciutadania catalana. 

Curs Inicial del Grup Desobediència Civil

Els darrers anys hem vist com Catalunya ha rebut situacions que han comportat la vulneració dels drets civils i polítics de la ciutadania. Aquest fet, ha posat de relleu la manca de protecció que pateixen els ciutadans envers ingerències de l'exterior; agressions desproporcionades per exercir el dret a vot, persecució per manifestar-se, multes per organitzar assemblees i reunions públiques com inhabilitacions de càrrecs públics com multes astronómiques superant els 15.000.000 EUR a data d'avui. Més de 3.300 persones es troben en una situació inóspita i inexplicable en un país o territori europeu. 


Per aquestes raons, és més necessari que mai, realitzar aquesta formació que promou la resiliència, la seguretat personal, la protecció de tots i cadascun dels habitants del nostre territori perseguint fent aquella funció que ningú ha volgut fer; ni les institucions catalanes, ni l'estat espanyol, ni la Unió Europea ni tampoc els organismes internacionals de la defensa dels Drets Humans. 


Amb tot això, només queda l'autoorganització ciutadana capaç de preservar la dignitat, la integritat i la defensa dels drets humans així com la voluntat de viure en pau.