Catalunya et necessita (2 m.)

Catalunya necessita el teu esforç, perquè ets la millor persona per defensar el nostre país, la nostra independència i la nostra integritat territorial. Amb aquesta formació volem que els teus drets i els drets de qualsevol persona vivint en aquest país no siguin violats i que ningú amenaci la nostra vida aquí a Catalunya. 
Bandera Catalunya - et necessita
Catalunya per si sola no disposa de cap institució que veritablement protegeixi els seus ciutadans d'amenaces estrangeres i per aquesta raó que és necessari que siguin els ciutadans qui assumeixin aquest rol. Catalunya persegueix estar allunyada de conflictes internacionals i s'ha mostrat sempre partidària de buscar solucions pacífiques a aquestes situacions. 
Al mateix temps, és necessari mostrar que Catalunya és capaç de defensar-se per ella mateixa. La independència i les condicions de seguretat per als nostres ciutadans s'han de mantenir. Com a persona que realitza el curs, tu ets una part important per assolir aquests objectius,
Amb el seguiment de la formació, fent-ho de la millor manera que sàpigues, estaràs demostrant que ets capaç de protegir el teu país i a les persones que t'envolten. Totes aquelles persones que no són capaces de protegir el seu país i els seus drets també estan depenen de tu. 

Darrera modificació: dimarts, 15 juny 2021, 07:54