Jo em mobilitzo

10 anys de procés per la Independència de Catalunya. 306 anys d’ocupació espanyola. S’han acabats els lliris. S’ha acabat el pacifisme.

100 anys de presó. 100 anys de vergonya. Ens pensàvem que vivíem en una democràcia i vivim en un estat on no es respecten els drets fonamentals. Som molts els i les joves que ens hem afartat de seguir les proclames de “Som gent de pau”. Érem gent de pau i ara som gent d’acció. Som aquella gent que creiem que el millor futur per Catalunya serà aquell que decideixi el poble. Hem realitzat dues consultes participatives i un referèndum. I seguim sent una comunitat autònoma, ara ja, sense competències. La gestió de la contingència sanitària ens està demostrant que formar part de l’Estat espanyol ens perjudica, també, per sobreviure a una crisi de salut pública. És doncs el moment de preparar-se i actuar, cadascú amb les seves possibilitats, per esdevenir un estat lliure.

En aquesta pàgina hi trobaràs recursos per aplicar tàctiques usades en moviments d’arreu del món com Hong Kong i Sèrbia entre molts altres per debilitar l’oponent a la vegada que construir un estat nou.

Accedeix a 198 métodes d’acció Gene Sharp

Accedir a repertori de documents complert en anglès per crear un moviment, organitzar accions i molt més.